неділю, 8 листопада 2015 р.

ГАШ - Тренінг з розвитку громади

07 листопада у м. Мелітополь відбувся тренінг з розвитку громади. В інтерактивній формі учасники тренінгу будували образи проблем та потреб власної громади, шляхів вирішення спірних ситуацій, можливостей та викликів, що стоять перед мешканцями Мелітопольського краю. Учасники та учасниці морально підготувалися до процесу написання проектів з розвитку громади та з нетерпінням чекають на наступні тренінги.

Як зазначає одна з учасниць тренінгу - Ірина Голуб:
"Дякую дівчаткам за тренінги, тепер я точно знаю, що таке навчання протягом життя. Для моїх учнів і вчителів взяла дуже багато. І тепер точно знаю з чого починати. Удачі, дівчатка ви даєте реальну допомогу в генерації ідей".
А Тетяна Федотова робить такий висновок від участі у тренінгу:
"Висновок один – вчитися ніколи не пізно. Вражень дуже багато – приємне спілкування, гарна атмосфера, цікава інформація, корисні нові знання. Хочеться подякувати організаторам та дівчатам –тренерам. Все було чудово та професійно. При нагоді із задоволенням прийняла б участь у подібних тренінгах".
Тренінг відбувався в рамках проекту "Примирення в українському суспільстві: від енергії протесту до енергії творення", що виконується Консорціумом із удосконалення менеджмент-навчання в Україні (CEUME), Інформаційно-дослідницьким центром "Інтеграція та розвиток", Конгресом національних громад в Україні та ГО "Кримська діаспора" за фінансової підтримки Уряду Великобританії.

Немає коментарів:

Дописати коментар