пʼятниця, 4 травня 2012 р.

Можливість навчатися в Польщі

Сьогодні "Teraz Wroclaw" пропонує охочим вчитися у Вроцлаві два шляхи стати студентом. Перший - безплатне навчання (є певна квота безкоштовних місць для тих, хто має високі бали в атестаті, знає польську мову, а також пройде співбесіду). Другий - навчання платне. В середньому це коштуватиме майже 2,5 тисячі євро на рік - в залежності від обраного навчального закладу, факультету та спеціальності. 
Є щонайменше 5 причин, з яких варто приїхати на навчання до Вроцлава: 
Престиж диплому. У Вроцлаві зосереджено одні із найкращих вищих навчальних закладів у Польщі. Навчання у них - це можливість отримати освіту європейського зразка, а також диплом, визнаний світовою спільнотою. 

Якість освіти. Вроцлавські вищі навчальні заклади пропонують більш демократичну у порівнянні із українською організацію навчання, доступ до інформації (Інтернет, література), міжнародні контакти, а також поїздки. 

Перспективи працевлаштування. Вроцлав - четверте за величиною та найбільше західне місто в Польщі, нині вважається символом сучасності та успіху. Лідерство за темпами розвитку та кількістю іноземних інвестицій - доказ цьому. В останні роки Вроцлав переживає справжній інвестиційний бум: сюди прийшли LG PHILIPS, VOLVO, TOYOTA, SIEMENS, HP, WHIRPOOL та ін. Протягом наступних п’яти років у місті планують створити близько 100 тисяч нових робочих місць. 

Атмосфера міста. Вроцлав - це 5 річок, 12 островів, 112 мостів і море зелені, багата архітектура. Це найтепліше місто у Польщі. У нього неможливо не закохатися. Тут панує сплетіння багатьох культур, привезених людьми із різних країн світу, тому у Вроцлаві дуже приязно ставляться до іноземців. 

Можливості. Життя за кордоном, у великому європейському місті - це шанс пізнати себе, побачити світ і цікавих людей, стати більш самостійним, відкрити нові захоплення, вдосконалити свою польську. 

Немає коментарів:

Дописати коментар